مشاوره حقوقی رایگان - شکوائیه (دادخواست) علیه اداره دارایی

سلام. اینجانب در سال 93 بعد از 14 ماه کارگاه اجاره ای خود را بعلت وضعیت بازار تعطیل کردم و همزمان با اداره دارایی تسویه نمودم. و به استخدام شرکتهایی درآمدم. اما توقف فعالیت را به دارایی اعلام نکردم. ضمنا بعد از تعطیلی تمام ابزار و امکانات را بصورت ضایعات بفروش رساندم. اینک همان فاکتورهای فروش ضایعات مبنای ادعای بدهی مالیاتی من قرار گرفته و نمی توانن ادعای خود را اثبات کنم. آیا می توانم به دیوان عدالت شکایت ببرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سعی کنید با اریه شهود و مدارک تعطیلی کارگاه به دارایی اطلاع دهید تا بدهی مالیاتی شما رفع شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اعلام عدم فعالیت خود را رسما به اگاهی اداره مالیات میرساندید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اینکه شما عدم فعالیت خود را به اداره دارایی اطلاع نداده اید ، شما باید ادعای خود را مبنی بر تعطیلی و عدم فعالیت کارگاه اثبات نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد مدارک وشواهد اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عدم فعالیت خود را با دلایل مانند شهود و اتمام اجاره و تحویل کارگاه و.. اثبات نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید عدم فعالیت خود را با دلایل و مدارکی ازجمله اتمام اجاره، تحویل کارگاه و سایر دلایل اثبات نمایید