مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء

امضای این بنده در اوایل سال 1390 در شرکتی که پروانه اشتغال به کار مهندسی معماری را برای فروش سهمیه سالانه قرار داده بودم توسط مدیر عامل شرکت مزبور بدون اطلاع این بنده را عضو هییٔت مدیره ساده خارج از شرکا و سهامداران قرار داده و در جلوی اسم من امضایم را جعل نموده است . اکنون برای من صورتحساب مالیاتی از طرف اداره مالیات استان تنظیم شده است .
از ابتدا تا حال حاضر مخالفت و عدم رضایت این بنده چندین و چند بار به اطلاع فرد مزبور رسانده شده بود . ولی از روی خریت ! و اعتماد و رو در بایستی شکایت نکردم تا الان که از این بابت گرفتار بدهی مالیاتی شدم . لازم به تاکید است هیچگونه انتفاع مالی هم از این عمل خلاف ایشان نصیب بنده نشد و فقط موضوع در محدوده رفاقت و اعتماد ادامه داشت . اکنون که می بینم از اعتماد و حسن ظن من سوء استفاده و کلاهبرداری کرده است می خواهم از طریق قانونی شکایت و اعاده حیثیت از بابت جعل امضاء و لطمه زدن به شهرت و ایجاد بدهی مالیاتی انجام دهم .
لطفا راهنمایی فرمایید . سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جعل را می توانید شکایت نمایید البته باید ثابت نمایید جعل توسط چه کسی صورت گرفته است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید با عنوان جعل و استفاده ازسندمجعول شکایت نمایید،درصورت نیازبه راهنمایی کامل تر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان جعل شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
استفاده از مدارک دیگری جهت اخذ رتبه بندی شرکت ، خلاف قانون و مجازات دارد
شما باید ابتدا شکایت جعل و استفاده ار سند مجعول را اقامه نمایید و