مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از من بابت اتهام رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر من خانمی هستم که با یه اقای متاهل صیغه هستم خانم ش از روی پیامک های من شکایت رابطه نامشروع یا عمل منافی عفت کرده باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

سيد حميد  حسيني يزدلي

جناب آقای سيد حميد حسيني يزدلي :

سلام
ارسال پيامك رابطه نامشروع محسوب نميشه فارغ از اين موضوع شما محرم هستيد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ارائه صیغه نامه خود از خود رفع اتهام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ازدواج موقت کرده باشید و ازدواج شما محرز باشد ، اصلا رابطه نامشروع محسوب نمیشود مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رابطه زوحیت از نوع موقت را اثبات نمایید مشکلی پیش نخواهد امد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر زن و شوهر هستيد اتهام رابطه نامشروع منتفي است
در صورت نياز تماس بگيريد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که شما را صیغه موقت نموده مرتکب جرمی نشده اید اتهام رابطه نامشروع منتفی می باشد