مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

سلام. پدر بزرگ من 80 سال دارد و دوبار سکته کرده است و گوشهای او کم شنوا است پدر شهید است و کلی مال و اموال دارد که دوتا از پسرهای او تمام مال و اموال او را به نام خود کرده اند و به بقیه فرزندان چیزی نداده است آیا بقیه فرزندان میتوانند از نظر قانونی اقدام کنند ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر خودشان در صحت و سلامت انتقال داده اند خیر مگر اینکه در زمان انتقال محجور بوده باشند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید برای پدربزرگتان درخواست حجر کنید تا به پزشک قانونی هدایت شوید در صورت وجود حجر حکم حجر صادر خواهد شد البته با توجه به مدارک پزشکی می توانید تقاضا کنید تاریخ حجر را چند سال قبل ذکر کنند .

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر شرایط جسمی و ذهنی به نحوی است که ایشان قادر به تصمیم گیری صحیح نباشند و نتوانند به درستی اعمال و مصلحت خود را تشخیص دهند می توانید درخواست صدور حکم حجر نمایید موضوع در پزشکی قانونی بررسی و در صورت اثبات عدم قوه تشخیص حکم حجر صادر می شود که به استناد ان صحت نقل و انتقالات را می توان در محاکم زیر سوال برد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید درخواست صدور حکم حجر کنید به پزشکی قانونی نی ارجاع می‌شود. پزشک باید اعلام کند از چه سالی محجور بوده، اگر زمان انتقال محجور بوده می توانی ابطال معامله را خواست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در زمان حیات ودرصحت عقل مبادرت به انتقال اسناد نموده باشد اقداگی نمیتوانید بکنید مگر انکه در زمان محجوریت انتقال انجام شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان انتقال سفیه بوده می توان حکم حجر او را گرفت.