مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

بنده از بهمن 99 مشغول به کار در شرکت بازرگانی_پیمانکاری هست. باتوجه به نیرو نداشتن شرکت به بنده مرخصی نمیدادن و بعد از 7ماه اومدن کسری کارهام رو ضریب3 زدن و با مرخصی و کلییییییی اضافه کار تهاتر کردن بدون توافق بنده و..
یکماه پیش شفاهی استعفا اعلام کردم. ولی نیرو جدیدشون بعد از یکماه رفت.من موندم چون نیرو نداشتن و اخلاق حرفه ای کاری دارم. و الان نیرو اوردن و من دوهفته هست کار پیدا کردم و میخوام مشغول شم. با این حساب میخواستم ببینم به چه صورت باید اعلام کنم و حق و حقوق رو هم میخوام. اضافه کاری-مرخصی و... و تا اخر این هفته بیشتر نمیتونم کار جدید رو نگهدارم و ازینجا بهتر هست. اینجا با حقوق پایه وزارت کار اومدم گفتن تا اسفند ولی تا به امروز با 3بار درخواست افزایش حقوق حقوق بنده همچنان وزارت کار هست و من کارشناس مالی هستم و به دلیلی نداشت نیرو همه کاری انجام دادم.
الان میخواستم راهنمایی کنید چطور با گرفتن حق و حقوق و استعفام موافقت کنن.
که اگر به توافق نرسیدیم از طریق وزارت کار میتونم اقدامات لازم رو انجام بدم. بیمه اسفند رو هم رد نکردن بدلیل بدهی داشتن بهمن ماه

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-در صورتی که شرکت حقوق شما را پرداخت نکرد میتوانید از طریق هیت تشخیص اداره کارمحل طرح شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید از طریق هیت تشخیص اداره کارمحل طرح شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق هیات تشخیص شکایت نمایید