مشاوره حقوقی رایگان - تعیین هزینه تعمیر رفع نشتی لوله فاضلاب حمام

درود وقت بخیر. آپارتمان ما دارای 4 طبقه و 6 واحد است که طبقات 1 و 2 تک واحدی و طبقات 3 و 4 دو واحدی است . لوله فاضلاب حمام بصورت 2 واحد 2 واحد جداگانه کشیده شده است . در حال حاضر بدلیل نشت آب فاضلاب حمام واحدهای 4 و 6 که روی واحد 2 قراردارند و لوله فاضلاب آنها بین خودشان مشترک است نشتی به واحد پایین سرایت کرده و باعث خسارت شده است . تعمیر آن هزینه زیادی داشته حدود 6 تا 8 میلیون برآورد شده . اینجانب مدیر ساختمان هستم و سوال یکی از همسایه ها این است : اولا چون لوله فاضلاب حمام واحدهای 4 و 6 جدا از سایر واحدها میباشد آیا هزینه این تعمیر بعهده همه است ؟ دوما واحد خسارت دیده ادعا میکند که از بهمن ماه 99 تا کنون بارها به واحد فوقانی گزارش داده که نشتی فاضلاب وجود دارد و سهل انگاری باعث افزایش هزینه ها شده لذا سایرین تقاضا دارند واحد متخلف هزینه ها را بپردازد. تکلیف چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در درجه اول باید بین ساکنین توافق حاصل شود در غیر این صورت جبران خسارت با واحدی است که خسارت را وارد کرده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه های تعمیر لوله فاضلاب واحدهایی که راه عبور جداگانه دارند بر عهده همان واحدها است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر راه عبور جداگانه باشد مسئول پرداخت هستند.