مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر نشتی لوله فاضلاب در آپارتمان

سلام. من مالک واحد3 از یک مجتمع 5 واحدی (5 طبقه ) هستم. لوله فاضلاب طبقه اول نشت کرده و من که از نزدیک دیدم و با لوله کش صحبت کردم و به نظر سوراخ شده بود و شکستگی دیده نمیشد. آیا هزینه نشت یاب، تعمیر، نقاشی، تعویض کابینت و حتی تمیز کاری آن واحد به عهده تمامی ساکنین مجتمع است؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،هزینه بر عهده کسی است که قصور کرده.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر لوله اختصاصی ان واخد باشد قصور از ناحیه خوده مالک بوده وهزینه برعهده اوست