مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت بی مورد خانواده برای ازدواج

باسلام. بنده 36سالم هست انسان موجه از لحاظ اخلاقی و رفتاری و همه موردی هستم. مدتی است با یک دختر 32ساله او هم سالم و بدون هیچ مشکلی اشنا شده ام. البته خانواده هایمان از قدیم با هم اشنا هستند. فقط از لحاظ مالی خانواده دختر خیلی متمول هستند و ما یک خانواده متوسط به بالا. من چندبار از دختر خواستگاری کردم ( دختر راضی است، هم دیگر رو خیلی هم دوست داریم او بیشتر منو دوست داره و شدیدا وابسته هم شدیم) . ولی پدرش بدون هیچ دلیل منطقی و فقط یک سری بهانه و لجبازی الکی مخالفت کرد. و ما مجبور بودیم مخفیانه رابطه مون ادامه بدیم البته در حد تماس تلفنی و صحبت و نه بیشتر. الان پدر دختر تهدید کرده اگه دخترم بفهمم رابطه حتی در حد صحبت داشته ممکنه او رو بکشه! تو خونه هم خانواده اش مدام دختر رو با بهانه های واهی ازار و اذیت میکنن پدرش بشدت ادم عصبی است و بشدت وسواس و شکاک است. مدتیه بخاطر وسواسی شدید گوشی تلفن دختر رو ازش گرفتن !!!! الان نمیدونیم چکار کنیم. ماه هاست من و دختر فکر میکنیم چه راهی انتخاب کنیم ولی فایده نداره دختره بشدت از پدر میترسه و میگه منو میکشه! اگه دوباره برم خواستگاریش پدرش فکر میکنه ما رابطه داریم و ممکنه برای دختر مشکل ایجاد کنه. الان نمیدونیم چکار کنیم؟ چندبار به شوخی گفتیم بیا فرار کنیم ولی راستش ما اهل این کارها نیستیم البته تا الان! لطفا راهنمایی کنید. سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ایشان از دادگاه الزام پدر را به تجویز ازدواج درخواست کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دخترمیتوانددادخواست اجازه ازدواج بدون رضایت پدربدهد وباشما ازدواج نماید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
دختر می تواند با تقدیم دادخواست و معرفی شما به دادگاه اجازه ازدواج را بگیرد منتها با شرایطی که شما توصیف کردید بعید می‌دونم ایشون قادر به انجام چنین کاری باشند.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، موجه بودن یا نبودن مخالفت پدر برای ازدواج دختر با بررسی علت مخالفت و تطابق آن با عرف جامعه مشخص می‌شود و در این مورد دادگاه تصمیم‌گیرنده هست و قاضی به نمایندگی از عرف در این باره اظهار نظر می‌کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این قبیل ازدواج ها اخرش پشیمانی است لیکن اگر مصر هستید میتوانید با اذن از دادگاه ازدواج کنید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - دختر می تواند با طرح دعوا به طرفیت پدرش به خواسته استیذان نکاح دائم و معرفی شما بعنوان همسری که انتخاب کرده ، از مرجع قضایی در این جا دادگاه خانواده ، اجازه شرعی کسب و سپس با شما ازدواج نماید . برایتان زندگی سرشار از شادی و آرامش آرزو دارم .