مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی ازدواج

سلام خسته نباشید من 16سالم هس و با یک پسر 23ساله نزدیک چهار ساله رابطه داریم باکره هسم ما قصد ازدواج با هم رو داریم ولی مشکل خانواده داریم خانواده پسر راضی به این ازدواج نیستن از همه راهی برای رضایت رفتیم حتی با کمک بزرگ تر ها ولی باز مخالف هستن شما چه نظری دارین ممنون میشم پاسخ بدید تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام فقط دختر نیاز به اذن پدر دارد و پسر نیاز به اذن و اجازه پدر و خانواده ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بنده توصیه ای ندارم چون ازدواج به خودی خود امری پیچیده است و وقتی سن ازدواج پایین و اختلاف بین خانواده ها در این امر هم باشد خیلی پیچیده تر میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است با گفتگو با خانواده خود مشکل را حل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر جهت ازدواج نیازی به اجازه پدر ندارد و می تواند اقدام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قانونا نیاز به رضایت پدر زوج وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند به سن بلوغ رسیده ونیاز به اذن ولی نیست ولیکن بزارید پسر به سن 18سال تمام برسد و عقد نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه اقدام نمایید