مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت خانواده با ازدواج

سلام وقت بخیر
من دختری 24ساله هستم و با آقایی که 31سال سن دارد چند سالی هست که قصد ازدواج داریم
شغل ایشان آزاد هست خانواده من به شدت مخالف هستند و می‌گویند حتما باید کارمند باشد
الان حدودا 5ساله که مخالفت میکنند
باید چیکار کنم راضی بشن؟
و اگه راضی نشوند چیکار کنم؟
اینم بگم که گوشی رو از من میگیرن و کتک هم بعضی مواقع میزنند و فحاشی میکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و با اجازه دادگاه ازدواج کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. میتوانید از مرجع قضایی درخواست کنید تا با بررسی شرایط رأساً اجازه ازدواج به شما بدهد و با همان حکم میتوانید ازدواج کنید و نیاز به اجازه پدر نخواهید داشت.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

سلام می توانید با معرفی فردی که می خواهید باهاش ازدواج کنید از دادگاه اجازه بگیرید که دیگه نیازی به اجازه پدر نداشته باشی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادگاه می توانید با معرفی شخص مورد نظر اجازه ازدواج را دریافت کنید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
به زعم اینجانب در امر تحقق ازدواج و اخذ اجازه برای ازدواج، طرح دعوی در دادگاه بر علیه پدرتان به مصلحت درازمدت سرکار عالیه در امر زندگی مشترک آینده اتان نیست لکن درهرحال این یک حق قانونی است که درصورتی که پدر بدون دلیل مستدل و عُقلایی از ازدواج دختر خود ممانعت کند؛ الحاکم ولی الممتنع و لذا دختر میتواند با معرفی کامل هویتی خواستگار، تشخیص مصلحت خویش در امر ازدواج با آن خواستگار را به دادگاه سپرده و درصورتیکه ازدواج با آن شخصیّت از طرف دادگاه به مصلحت دختر تشخیص داده شود، اجازه ازدواج از طریق محکمه صادر خواهد شد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دادگاه اجازه ادواج بگیرید کافی است دادخواست تزویج ازدواج دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پدر شما بدون دلیل موجه و غیرمنطقی با ازدواج شما مخالفت می‌نماید از طریق دادگاه خانواده نسبت به اذن در ازدواج اقدام بفرمائید.