مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات

با سلام
در یک آپارتمان سه واحده ساکن هستیم، همسایه طبقه سوم قسمتی از پاگرد و راه پله طبقه اخر رو خراب کرده و انتقال داده به داخل خونه و جز اشپزخونه خودش درست کرده
این کار رو مالک قبلی انجام داده و ایشون به همین صورت خریداری کردن
ملک سند دار است
آیا ما به تنهایی میتوانیم به دلیل تصرف مشاعات از ایشون شکایت کنیم؟ یا همسایه دیگر هم باید شاکی باشد؟
نتیجه شکایت ما چه میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
احد از واحدها میتواتد شکایت نماید ولیکن چون مالک جدید با همان وضعیت خریداری نموده است مسولیت کیفری در اینخصوص نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله به سهرداری منعکس کنید شکایت هم میتوانید بکنید