مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام. این جانب راننده هستم بار از تبریز به تهران زده بودم بارنامه هم داشتم فرستنده و گیرنده هم بنام یک شخص بود در راه زنجان ماشین رو نگه داشتن بازرسی کردن گفتن که این جنس های فاقد علامت سیب سلامت و اصالت هست. جنس ها هم داخلی بودن خارجی نبود که قاچاق حساب بشه. بعدش من صاحب بار رو کشوندم اوردم تعزیرات گفتم اقا صاحب کالا این هست اون هم یه نامه ای اورده بود که دکتری تایید کرده که جنس ها مال من هست. حالا هم ماشین منو ازاد نمیکنن تو پارکینگ هست. من میگم بارنامه به اسم این شخص هست میگن نه نامه اورده که صاحبش دکتره اون باید بیاد تا ماشینتون رو ازاد کنیم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید تحقیقات تعزیرات و دادسرا کامل بشود تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا شما مرتکب جرمی نشده ایید وعلم واطلاع هم از وضعیت کالا نداسته ایید لذا خودرو شما باید اراد شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمابه تعزیرات مراجعه و درخواست آزادی خودرو خود را ارائه نمایید،بعدارپابان تحقیقات خودروشماآزاد میگردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از مراجع مربوطه پیگیری نمایید.