مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

درود
بنده ملکی به مساحت 2500 متر که از پدربزرگ به پدرم و از پدر به من رسیده ،
عموهای شیاد بواسطه ی اشخاصی نادان از سه جهت وارد ملک شده و قسمتهایی را تصرف نموده اند
مدارک بنده مشخصهء مالکیت پدرم که به امضای همان برادران نمک نشناسش رسیده و تمام

ایا قانون خلعی دارد یا به چه روشی به حق خود میرسم؟؟

لطفا در صورت داشتن علم چنین مشکلی کاملتر پاسخ دهید ممنون میشوم

پاسخ ها :

مریم یزدانی

سرکار خانم مریم یزدانی :

با سلام اگر ملک مشاع نیست و مفروزا به شما به ارث رسیده از راه کیفری و حقوقی میتوانید اقدام کنید و اگر مشاع هست شکایت کزفری ممانعت از حق کیفری کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . اگر ثبت کنید که قبل از آمدن این آدمها ملک کلا در تصرف شما بوده میتوانید از طریق قانونی آنها را بیرون کنید اما اگر نتوانستید این را ثابت کنید اول باید برای آنجا به نام خودتان سند بگیرید و بعد برای خلع ید آنها دادخواست دهید .

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام با توجه به نوع مالکیت شما طرح دعوا متفاوت است که هم شکایت کیفری و‌هم‌حقوقی متصور است لکن نیاز به توضیحات تکمیلی میباشد که پیشنهاد میشود مشاوره تلفنی اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا شکایت تصرف عدوانی کیفری یا حقوقی مطرح نمایید و ...
برای دادن پاسخ صریح باید پرونده شما مطالعه گردد
تماس بگیرید 09171131543