مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد

سلام، چندسالی هست که درگیر اعتیاد شدم.
تا چهار سال پیش خودم و تمایلم برای ترک لازم بود ولی بعدش هرچی گذشت برادرانم منو به کمپ اجباری فرستادن و هردفعه طولانی تر از قبل میشه دفه آخر که هنوز 2 ماه ازش نگذشته 1سال به زور نگهم داشتن معضل از جایی شروع شده که میگن باید پیش ما کار کنی حقوق و مزایا نداری تا ما بگیم (شب عیدا بگن انقد حسابته) ضمنا من تقریبا همیشه خرجمو خودم درمیارم البته با کار کردن.
حالا میگن یا با شرایطی که گفتیم زندگی کن یا تا آخر عمر میدیمت این کمپ و اون کمپ من چکار کنم که برده داری اینا تموم شه?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهترین روش اراده خودتان برای ترک اعتیاد وبازگشت مجدد به زندگی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اراده راسخ تصمیم گیری جهت ترک نمایید و مستقل شوید
نمی توان کسی را اجبار به کار در محل خاصی نمود

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

باید بیایی بیرون شکایت کنید یا از طریق 110 زنگ بزنید پلیس اعلام شکایت آدم ربایی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. الزام قانونی برای اینکار وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بهتر است
صحبت های برادرت را قبول کنی چون