مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون اجازه وراث

پدر من سال1364 فوت شده و از او یک قطعه زمین مسکونی بجا مانده. در سال 1378 یکی از برادران بدون هماهنگی و هیچ مدرک و وراثتی اقدام یه فروش غیر قانونی کرده آیا الان بعد از گذشت 20سال ما میتوانیم. شکایت کنیم. البته هیچ مد روی نداریم. مگر پیگیری کنیم ولی شاهد هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اتتقال مال غیر وبعبارتی کلاهبرداری بابت فروش قدر السهم سایر ورثه بعد از گذشت20
یگسال اگر ارزش مال در ان زمان کمتر از 100 میلیون تومان بوده باسد مشمول مرور زمان کیفری بوده وقابل شکایت نیست
ولیکن از حیث حقوقی میتوان جهت بطلان مبایعه نامه در صورت اثبات اقدام نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معامله نسبت به سهم شما فضولی بوده و قابل ابطال است.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام از لحاظ حقوقی معامله مال غیر اثری در تملیک ندارد و میتوانید در خصوص ابطال انتقال اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله حتما شما میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر و کلاهبرداری را علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید یا
دادخواست
ابطال معامله و ابطال سند رسمی به علت معامله فضولی را به طرفیت خریدار و فروشنده مطرح نمایید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
میتوانید دادخواست ابطال بدلیل نداشتن سمت فروشنده بدهید