مشاوره حقوقی رایگان - سند منزل

پدرم در زمان حیات منزل شش دانگ خود را به نام یکی از فرزندان پسر انتقال رسمی داده اند در صورتی که طبق قولنامه فی مابین دو دانگ این منزل از طرف همین پدر به نام من منعقد نموده بود بعد از فوت و حدود ده سال که از فوت ایشان گذشته متوجه شدم کل منزل را به یکی دیگر از فرزندان پسر انتقال سند داده راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر قرارداد معتبر دارید می توانید دو دانگ را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اگر تاریخ تنظیم مبایعه نامه قبل از تاریخ انتقال سند در دفترخانه با نام دیگری باشد ، شخصی که با مبایعه نامه خریده مالک ملک محسوب میشود ولی اگر ..

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر تاریخ تنظیم مبایعه نامه زودتر از تاریخ انتقال سند رسمی در دفترخانه باشند شما مالک محسوب میشوید در غیر این صورت