مشاوره حقوقی رایگان - خسارات لوله کش

با سلام، 9 ماه پیش لوله کشی اومد سر ساختمان من و از قبل آشنا بودیم صحبت کردیم که کار لوله کشی رو انجام بده و ایشون من رو بردن یه مغازه لوله فروشی و گفتن که وسایل مورد نیاز رو از اینجا میارم و من قبول کردم ، در طول کار چندین بار به اشتباه کلکتورها رو نصب کردن و نمایندگی پکیج گفت که در ساختمان دوبلکس 2 طبقه که بیشتر رادیاتورها پایین استفاده شده باید پایین نصب بشه و موارد بیشتر مثل همین و الان فاکتور فروشگاه که لوله کش وسایلش رو تحویل گرفته با اندازه تقریبی لوله های مصرفی خیلی فرق میکنه بعضی هاش تا 2 و سوم فرق میکنه، لطف میکنید راهنمایی کنید به چه شکل شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.می تواتید دادخواست و تقاضای کارشناس نماییدد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص دادخواست تامین دلیل تقدیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.