مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم دیگری از ملک مشاع

سلام
چگونه میتوان سهم شریک از ملک مشاع که مخالف فروش است و اداره ثبت آنرا غیر قابل افراز دانسته است را خریداری کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باسلام
با تقدیم دادخواست حقوقی دستور فروش مال مشاع ودر مزایده ایی که انجام میشود میتوانید سهم شریک را بخرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید نامه عدم افراز توسط اداره ثبت صادر بشود و سپس باید درخواست فروش مال مشاع مطرح بشود و بعد از صدور رای اجازه فروش مال مشاع ، باید درخواست اجرا نمود و قاضی اجرا احکام ، کارشناس رسمی تعیین خواهد نمود تا قیمت ملک را تعیین نمایید و بعد ملک به مزایده گذاشته خواهد شد و میتوان در مزایده شرکت کرد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام از طریق مزایده این امر امکان پذیر است لکن درنظر داشته باشید عمل مذکور مزایده است و چنانچه مشتری با قیمت مناسب تر باشد ملک به ایشان واگذار می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید تا بعد از صدور حکم شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا در مرحله اجرا ، توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری بشود و
به مزایده گذاشته بشود

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام با گواهی عدم افراز درخواست دستور فروش به مرجع قضایی صالح بدید و در مرحله مزایده میتونید به عنوان مشتری شما هم شرکت کنید و در مزایده سهم شریکتون رو خریداری کنید.اگر دو نفر شریک هستید هم که شما حق شفعه هم دارید و نسبت به مشتریان ثالث شما حق تقدم دارید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با طرح دعوی دستور فروش و بعد از آن شرکت در مزایده میتوانید ملک را خریداری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست فروش مال مشاع دهید و در مزایده شرکت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
درخواست فروش به دادگاه بدید و در مزایده پیشنهاد خرید آنرا بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آثاری از اسپرم و..‌ باشد قابل تشخیص است در غیر اینصورت قابل تشخیص نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فروش مال مشاع بدهید و بعد از دستور فروش در مزایده شرکت کنید.
پاسخ اول اشتباهی درج شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این ملک مشاع ویلا و زمین باشه شما در اولویت خرید هستید