مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای مشاع

عرض سلام و ادب خدمت شما بزرگواران. هنگام انجام مزایده ملک مشاعی اگر یکی از مالکین درخواست خرید ملک موصوف را داشته باشد، چه امتیازی برای وی قائل می شوند؟ در صورت برنده شدن وی در مزایده حق السهم ایشان از مبلغ پرداختی مزایده کسر میگردد؟ با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،دارای اولویت نسبت به سایر خریداران هست و نسبت به سهم خود از کل مبلغ کسر خواهد شد