مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم شریک

باسلام منزل مسکونی ام غیر قابل افراز میباشد و همسرم دستور فروش گرفته ایا میتوانم در اجرای احکام خودم یک دانگ که به خاطرش دستور فروش گرفته خریداری کنم که کل منزل به مزایده گذاشته نشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می‌توانیم سهم ایشان را در مزایده خریداری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در مزایده شرکت نمایید و دارای حق تقدم می باشید یا قبل از مزایده با شریک توافق نمایید و در اجرای احکام صورتجلسه تنظیم نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد دستور فروش و کارشناسی و آگهی مزایده یک دانگ هست یا کل ملک

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شما باید در مزایده شرکت نمایید و دارای حق تقدم می باشید