مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل قیمت و یا تخلیه ملک

سلام وقت بخیر من ملکی در تهران را به مستاجر به قیمتی غیر از عرف سالها اجاره دادم ولی به دلایل مثل تغییر محل سکونت خودم نیاز دارم ملک را خودم در اختیار داشته باشم. قبلا به مستاجر سال 99 گفتم و به ایشان تا اردیبهشت 1400 قرارداد بستم از آن زمان متاسفانه ایشان ملک را تخلیه نکردند و اعلام داشتند ملک پیدا نکردند که بخواهند تخلیه کنند. و الان هم می خواهم براساس قیمت روز و با کمی تعدیل اجاره بدم تا خونه پیدا کنند اما ایشان استناد به 20 درصد افزایش دارند طبق مصوبه کرونا که باتوجه به اینکه قبلا برایم مقدور بود واقعا با قیمت پایینی اجاره داده بودم ولی الان عددی که ایشان اضافه کنند طبق 20 درصد حداقل معادل 110 میلیون کمتر از نرخ روز هست! حالا در این شرایط واقعا من چه اقدام قانونی ای برای تخلیه ملکم و یا تعدیل اجاره ام باید داشته باشم؟!

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر نیاز شخصی خود را اثبات کنید حکم تخلیه صادر می شود و اگر قصد تعدیل دارید عموما شورا ملاکش جهت تمدید همان 25 درصد مقرر در مصوبه ستاد ملی کرونا است هرچند در جلسات بسیار به توافق دو طرف تاکید می نمایند .

فرزانه علیخانی

سرکار خانم فرزانه علیخانی :

با سلام باتوجه به اینکه گفتین مهلت تا اردیبهشت امسال بوده و دیگه تمدید نشده دادخواست دستور تخلیه بدین

یک وکیل :

سلام اگر نیاز شخصی دارید با اثبات این مورد از شمول مصوبه کرونا و تمدید اجاره نامه خارج می شوید