مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام من متولد 74 هستم و تا الان درگیر معافیت پزشکی بودم چون صرع داشتم و چند دفعه تشنج کردم و آمبولانس منو برده بیمارستان و زیر نظر دکتر قرص دپاکین مصرف میکردم اما دکترای کمیسیون منو معاف از رزم کردن. بخدا بیماری من جوری هست که منو تیک عصبی میگیره و تو اون لحظه هیچی متوجه نمیشم و امکان هرکاری هست که انجام بدم. مثلا یه دفعه گوشی موبایلمو زدم تو سر رفیقم و بعدش اصلا یادم نمیومد که چه اتفاقی افتاده. وقتی چایی میخورم همش استکان از دستم میوفته اما معافم نکردن. ولی تقریبا پارسال تو بهمن ماه بابام مریض شد و حدودا یه ماه بستری بود و الان دوماه میشه مرخصش کردن اما دیگه سرکار نمیتونه بره چون ریه هاش عفونت دارن و کبدش هم از کار افتاده و سمت راست قلبش ضعیف شده و حتما باید همه جا کپسول اکسیژن باهاش ببرم چون نفسش تنگ میشه و دکتر گفته حتما باید کپسول همراهش باشه. من از دکتری که زیر نظرش بابام هست نامه از کار افتادگی هم گرفتم. بابام متولد 1343 هست و الان 57سالشه و تعداد افراد خانوادم 6نفرن که خواهر بزرگترم ازدواج کرده و یه خواهر 16ساله و یه داداش 13ساله محصل دارم. در ضمن الان خرج خانواده کلا به عهده منه و پدرم زیر پوشش و نظر هیچ نهاد و ارگانی نیست. حالا میخواستم ببینم من میتونم معافیت بگیرم یا خیر اگه میشه لطفا کمکم کنید چون بخدا زندگی خانوادم به این موضوع بستگی داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.
با تلفن 096480.کارشناسان نظام وظیفه تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید ودر نهایت امر شورای عالی پزشکی نیز همان نظر را تایید کرد از طریق دیوان عدالت اداری ابطال نظریه واعتراض خودرا اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما درخواست معافیت کفالت پدر را مطرح نمایید و تمام مدارک پزشکی پدرتان را ضمیمه درخواست نمایید