مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

سلام و تشکر واسه ی اطلاع رسانی شما عزیزان...
من 18سالمه
و 5ماه هم غیبت دارم اصلا هم مراجعه نکردم برای معافیت
پدرم 7سال پیش فوت شد یه برادر 10 ساله دارم
من میتونم معافیت کفالت مادرم رو بگیرم؟ یا درچه صورت میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

خاهش میکنم یه جوابی بهمـبدین

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به نظام وظیفه محل مراجعه وشرایط خودتان را بیان نمایید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

شرایط معافیت کفالت مادر عبارتند از اینکه
1. پدر مشمول در قید حیات نباشد.
همچنین در صورتی که مادر مشمول طلاق دائم گرفته باشد و ازدواج مجدد نکرده باشد یا پدر در حبس باشد و از زمان ارائه حکم به منظور رسیدگی تا اتمام تاریخ حبس آن بیشتر از یک سال باقی مانده باشد، نیز می‌توان برای دریافت معافیت کفالت مادر اقدام کرد.
2.مشمول نباید برادر تنی بالاتر از 18 سال داشته باشد
و یا در صورت داشتن برادر تنی بالاتر از 18 سال، وی با تایید شورای پزشکی توانایی مراقبت از مادر را نداشته باشد.
3. متقاضی فاید غیبت باشد
ابتدا باید مدارک اولیه را تهیه و به سازمان وظیفه عمومی ارسال کنید. پس از آن تاریخی از سمت سازمان وظیفه عمومی تعیین می‌شود که با در دست داشتن مدارک مرحله دوم(نهایی) باید در هیات رسیدگی شرکت کنید و در صورت تایید هیات رسیدگی می‌توانید معافیت دائم خود را دریافت کنید.