مشاوره حقوقی رایگان - معافیت جانبازی

سلام، من مشمول سال نود هستم اما به خدمت نرفتم، اما قبل از سال نود دچار بیماری اعصاب شدم که جزو معافیتهاست درضمن پدرم سه سال سابقه جبهه و ده درصد جانبازی دارد میخواستم بدونم میشود از طریق پدرم معاف شوم و معافیت پزشکی بگیرم باتوجه به اینکه قبل از مشمولیت بیمار شدم یا نمیشود؟ تشکر.

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.جهت معافیت میشود اقدام کرد و برای اعمال جزییات ب دفتر مراجعه کنید.باسپاس

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.جهت معافیت میشود اقدام کرد و برای اعمال جزییات ب دفتر مراجعه کنید.باسپاس