مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

باسلام و احترام
وارثین 30 سال پیش از ارثیه پدری به برادرها فروخته و ترکه امضا کردند. و متاسفانه تمام کسانی که به عنوان شاهد و شورا بودند فوت نمودند. و شاهدین دیگر هم دارند که امضاهای انها داخل ترکه نیست. الان بعد 30 سال با ادعا جعل امضا شکایت کردند و امضاهای خودشون بعد 30 سال تغییر داده و تحویل کارشناس دادن تا جایی که اطلاع داریم کارشناس می خواهد رای به اونها دهد که امضای گذشته با الان مطابقت ندارد در صورتی که امضای 30 سال آنها هم در اسناد دیگه و هم اسناد و املاک کاملا مطابقت دارد چه طور می تونیم این مورد ثابت کنیم که امضاهاشون جعل نشده و کاملا درست هست. تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر کارشناس ادعای جعل را پذیرفت شما می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات 3 نفره
نمایید و به کارشناس اعلام نمایید که امضاهای مربوط به 30 سال قبل . در اداره ثبت اسناد و اسناد دیگر موجود است تا کارشناس آنها را مطابقت بدهد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
به نظریه کارشناس اعتراض نمایید . بهتر است برای کارشناسی و تطبیق امضا مدارک قدیمی همچون سند ازدواج و ... را ارایه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اسناد دیگر را جهت تطبیق ارائه دهید اگر کارشناس جعل اعلام نمود می توانید اعتراض نمایید