مشاوره حقوقی رایگان - تعهد

وقتتون بخیر
خسته نباشید
من چند باری همسر خود را کتک زدم به دلایلی که بعضا الکی. (ما الان فقط عقد کردیم و عروسی نکردیم. کتک زدن هم بخاطر اعصاب خراب بابت گرانی و دخالت کردن مادر خانم در زندگی بنده از این قبیل... این را هم اضافه کنم که کتک زدن بنده فقط در حد کشیده زیر گوش بوده و بس)
بعد از 8 ماه مادر این خانم مدعی شده که طلاق دخترم رو میگیرم
و الان میگن که باید تعهد بدی تا این خانم به زندگی مشترک برگرده. تعهد مبنی بر اینکه از این تاریخ به بعد من این خانم را نخواهم زد
این را هم اضافه کنم که این خانم و مادر ایشون پیامهایی مبنی بر اینکه دیگر شما را نمیزنم و اشتباه کردم در واتساپ و پیامک از من دارد که سعی بر برگرداندن همسرم به زندگی خود را دارم, دارند
الان سوال من اینه که ایا این خانم میتواند با تعهدی که در دست دارد بر علیه من شکایت کرده و طلاق را بگیرد یا نه؟
ایا انها با این پیامها میتوانند مرا مقصر دانسته و بر علیه من استفاده کنند؟ نظر شما چیست؟
آیا این تعهد میتواند برایم دردسر شود یا خیر؟
و اینکه ایا بعد اینکه بنده تعهد را دادم ایشون میتواند بلافاصله -یک روز بعد تعهد یا روزهای دیگر بدون اینکه من به این کار ادامه دهم- مرا مجرم ثابت کرده و از بنده طلاق بگیرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تعهد در صورت تکرار قابل استناد می باشد

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی

سیدمهدی میراسمعیل لواسانی :

سلام اول پیشنهاد میشه به مشاور خانواده مراجعه کنید