مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق تعهد در شعبه صلح یاران آیا می‌تونه زیر تعهدش بزنه

باسلام متن تعهد با حضورخواهان خانم وخوانده آقا درشعبه ... انجام شد که با توضیحات طرفین مقرر گردید که خانم ازشکایت خود صرف نظر کنند و بدون قیدشرط به زندگی مشترک مراجعه نموده و متعهد میگردد که بدون اطلاع همسرش خانه را ترک ننماید وخوانده آقای نیز متعهد میگردد که همسر خود را به خانه برگردانده و وسایل وملزمات زندگی مشترک را برای نامبرده فراهم نماید درنهایت رسیدگی منجر به صلح سازش گردید دونفر از شعبه امضا کردن ازمن وشوهرمم امضا متعهد گرفتن اینم تمام متن تعهد هامون حالا شوهرم می‌تونه زیر تعهدش بزنه ونیاد دنبالم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوج تعهد را اجرا نکند شما
باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و سپس درخواست اجرای سازش نامه را نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در واقع این تعهدها اثر اجرایی قوی ندارند چرا که در قانونن مدنی هم آمده زن و مرد مکلف به تشیید مبابی خانواده هستند در نهایت می توان الزام به ایفای تعهد را خواست.