مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام. حدود دو سال پيش فردي از من به جرم تجاوز شکایت کردو من با دختر عمه ام قصد ازدواج داشتيم و تا فهميد مريض ( معلول اعصاب و روان با کارت بهزیستی) هستم كلي توطئه برای من درست كرد كه من رو بگيرند اما من دادگاه نرفتم تا به پليس امنيت زن گزده بود و گفته بود من با اسلحه او را تهديد كردم و او را دزديدم و خلاف كار هستم. من رو دستگير كردند و بينهايت كتک زدند و فقط ميگفتند اسحله ها رو بده كه بعد چند وقت در كما رفتم و بعد از چند روز به هوش آمدم و ديدم در زندان با جرم سرقت، تجاوز به عنف، مواد و فشنگ هستم. در تجاوز تبرئه شدم، فشنگ ٥ سال و نيم، سرقت ٣ سال، ٥ سال و نيم مواد و٢ سال نگهداري اموال مسروقه. به خدا بي گناه هستم. خودش دوستم بود با هم بودم مواد هم اعتياد داشتم و فشنگ از اون قديم ها برای جبهه پدر مرحومم بود و ماشين هم خريده بودم. اون زمان قرص های من خيلي قوي تر بود و اعتياد هم داشتم و هيچي يادم نمي آید و فقط يک گزارش هست كه گفتند حال او اصلا خوب نبوده و هزيون میگفتم. الان كم آوردم و به مرخصي آمدم. اگر بخواهم برگردم قطعا خودم رو ميكشم و نميتونم ديگر من خلاف كار نيستم كه بتونم اون جا زندگي كنم. كمكم كنيد راه كار بدهید لطفا؟ از اداره بهزيستي ميتونم نامه بگيرم در رابطه با اين كه واقعا ديگر نميتونم زندان بروم و اگر پيگير بشوند خودم رو ميكشم.

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در خصوص اتهام سرقت در صورت داشتن مدارک و اسناد یعنی مبایعنامه یا کارت یا سند خودرو میتوانید بی گناهی خود را صادر کنید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر لطفا تماس بگیرید