مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته نباشید. بنده7 ماه پیش به سوپرمارکت ‌‌‌‌‌بار لبنیات‌ دادم که بیش‌ از صدبار برا گرفتن پول رفتم ولی نداد، چندین بار با من تماس گرفت و رکیک ترین فحشهای ناموسی به مادر، زنوبچه‌ و خودم داد که 3بار صدایش را ضبط کردم که من به او میگفتم چندماهه بار دادم بهت چرا پولم را نمیدی ‌و او در جواب رکیکترین فحشهایی را به خانواده و مرده زندم میداد به همراه تهدید که بیای اینجا با چاقو شکمتو پاره میکنم‌ و یا اینکه خونت‌ کجاست‌ ادرستو بده بیام با چاقو بزنمت و یا زنوبچتو‌‌ فلان میکنم که‌ همگی ضبط شده و بدستور دادستان کلمه کلمه تو کلانتری توسط سرهنگ افسر تحقیق روی کاغذ نوشته شده،
1_ در پرونده شورا خسارت تاخیر‌ تادیه نوشته ‌شده، در زمان پرداخت بروز باید به‌ بنده کند یا به قیمت 7ماه‌ پیش
2_ در پرونده تهدید و فحش‌ که اخر اینماه هستش ایا باید ضامن بیاورد یا خیر و‌ اینکه‌ علاوه بر مجازاتی که در قانون هست چگونه رضایت بنده را باید جلب‌ کند و ایا با توجه به فاکتوری که مهر مغازه را زده در روز حضور در شورا هم باید ضامن بیاورد اگر پول من را ندهد، با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

قسمت اول از روز بدهکاری تاروز پرداخت محاسبه میشه در مورد قسمت دوم میتونین رضایت ندین و تقاضای خسارات کنین یا وجه نقد ضامن به نظر قاضی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مبلغ خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص رسمی بانک مرکزی محاسبه می شود
در دعاوی کیفری ، متهم باید ضامن یا وثیقه طبق نظر قاضی. ، بسپارد