مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

باسلام و درود
شخصی مدعی است حدود 40 سال پیش بابت کاری از پدر این جانب طلبکاراست ایشان هیچ گونه قرارداد یا مدرک و شاهدی برای اثبات ادعای خود ارائه نکرده این در حالی است که پدر بنده 12 سال پیش به رحمت خدا رفته و ما هم یقین داریم ادعایش بی اساس است چون باتوجه به اینکه ایشان همسایه ما بوده اند می توانستند در این 40 سال ادعای خود را مطرح نمایند .این شخص 2 ماه پیش اظهار نامه ایی برای بنده که یکی از وراث هستم ارسال نموده مبنی بر ادعای طلب و تاخیر تادیه و هزینه های کارشناسی
سوال بنده این است که اگر مثلا در حد 1 درصد چیزی اثبات کند تاخیرتادیه از زمان اظهار نامه محاسبه میشود یا شکایت. درضمن مبلغ قطعی طلب خود را مشخص نکرده و فقط گفته این مقدار کار کردم
ممنون از عنایتتان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ادعای خود را ثابت کند از تاریخ اظهارنامه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه اثبات گردد از تاریخ اظهارنامه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اولاً بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است ولی در صورتی که بتواند ادعای خود را اثبات نماید خسارت تاخیر در تادیه از تاریخ ارسال اظهارنامه محاسبه می شود