مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه طلب نقدی و هزینه دارسی و کارشناسی

سلام.
چندسال پیش شرکتی کار کردم درامد نقدی بنده که 7میلیون بود رو شرکت نداد دفتر حسابداری هم ندارن. مجبورا شکایت کردم. سال 87 که بین هم شرکتی ها تقسیم کردن طلبمو بالا کشیدن. بعد سه سال درخواست قضایی دادم. بعد 10سال حکم اومده. حالا تاخیر تادیه من چطور محاسبه میشه؟ چقد با شاخص روز باید بدن؟ و اینکه هزینه دادرسی و تجدیدنطر و کارشناسی ها چطور محاسبه میشه؟ آیا برا اینا هم‌ تاخیر تادیه یا دیرکرد محاسبه میشه؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمامی خسارت خود را می توانید مطالبه کنید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی به حکم صادره داردکه تاخیر وتادیه محکوم شده باشد یا نه.اگر درج شده باشد به نرخ روز محاسبه میشود وهزینه دادرسی و کارشناس هم هرچه درحکم لحاظ شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه ، را از زمان سال 87 اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت تاخیر تادیه اصولاً از تاریخ مطالبه محاسبه می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه‌ میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه‌ میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت تاخیر تادیه اصولاً از تاریخ مطالبه محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه ، را از زمان سال 87 اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مامی خسارت خود را می توانید مطالبه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه‌ میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه محاسبه میشود