مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام.
خسته نباشین.
بنده از شرکتی طلب داشتم که انکار میکردن.از دیوان عالی رای محکومیت شرکت مذکور را گرفتم.بعلت اینکه چندین سال از اون طلب میگذره وبنده این همه سال پیگیر بودم بخاطرهمین شورای حل اختلاف شهرستانمون درخواست تاخیر تادیه کردم .اما اشتباها تو عنوان درخواست سهم الشرکه و خسارات وهزینه های دادرسی وکارشناسی را نوشتم.حالا حکم اومده عدم استماع.
دادخواست تجدیدنطر دادم که براساس حکم دیوان،درخواست دریافت مبلغی که شرکت محکوم شده رو با احتساب تاخیر تادیه دارم.
یه قاصی اشنا هم نشون دادم گفت خوبه .
ایا این درخواست تجدیدنظر درسته؟ حسابمو با تاخیر تادیه میدن؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادگاه تجدیدنظر بر اساس خواسته اولیه شما رسیدگی خواهد نمود وخواسته جدید در مرحله اعتراض مسموع نیست

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ادعای جدید دردادگاه تجدیدنظر مسموع نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر چون در عنوان خواسته ، خسارت تاخیر تادیه ، ذکر نشده است قاضی نمیتواند حکم به خسارت تاخیر تادیه بدهد و شما باید دادخواست جدید مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در دادخواست اولیه قید نشده باید دادخواست مجدد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ادعای جدید دردادگاه تجدیدنظر مسموع نیست.