مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر

با سلام طبق حکم دادگاه اداره کار هتلی موظف به پرداخت 15میلیون تومان در سال95 شد که پس از 4 سال (اسفند99) نصف و مابقی تیر 1400پرداخت کرد آیا میتوان نسبت به خسارت تاخیر و تادیه اقدام کرد.ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به قطعیت اداره کار از تاریخ قطعیت و تاخیر پرداخت می توانید خسارت تاخیر تادیه را طی دادخواست مجزا مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله دادخواست خسارت تاخیر مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اظهارنامه یا دادخواست می توانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام توافق نبوده و اجرای ۀن را خواستید بله

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق دادگاه می توان گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جهت خسارت تاخیر تادیه مبلغ محکوم شده میتوانید شکایت کنید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام از لحاظ قانونی از تاریخ طرح دعوا و مطالبه تا زمان پرداخت مبلغ خسارت تاخیر تادیه به وجه مورد حکم تعلق می گیرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از تاریخ تقدیم دادخواست ( مطالبه ) قابل مطالبه است