مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق مغازه از طرف مدیریت پاساژ

باسلام
درسال پیش مدیریت پاساژ به علت نارضایتی (گرانفروشی) مشتری برق مغازه را 4روز قطع و200.000ت جریمه کرد و تعهد گرفت که اگر دوباره تکرار شود باید مغازه رو تخلیه کنم من هم قبول کردم هفته پیش دوباره همین اتفاق افتاد و 5روزه برق مغازم رو قطع کردن و گفتن فقط در صورت تعهد دادن که یک ماه دیگه مغازه رو تخلیه کنم برق و روشن میکنن حال سوال من اینه که ایا اصلا همچین حقی دارن و از لحاظ قانونی به چه صورت ممنون میشم هر چه سریع تر جواب بدید و راه قانونی اعلام کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. جریمه یا مجازات برای تخلفات صنفی و گرانفروشی بر اساس قانون تعزیرات حکومتی و توسط مرجع قانونی تعیین میشه. اما بهتره شما به قراردادتون با مدیریت پاساژ رجوع کنید و ببینید آیا حین امضا قرارداد همچین اختیاری را به ایشان داده اید یا خیر؟ با مطالعه قرارداد شما بهتر می توانم راهنمایی کنم.

پرسشگر :

بله در قرداد ذکر شده و 2برگ سفیدامضا از من دریافت کردن

یک وکیل

بنده باید قرارداد شما را مطالعه کنم تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم