مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام وقت به خیر. اپارتمان که زندگی میکنیم 5 طبقه 9 واحده.. 5 تا از واحدها پارکینگ اختصاصی دارند و تو حیاط جای مشاع پارکینگ درست کردن که میشه 4 ماشین گذاشت ... متاسفانه دو واحد دو ماشین دارند و از مشاع هم استفاده میکنند آیا حق پارک مشاع با واحد‌های هست که پارکینگ ندارند یا واحد‌های که پارکینگ اختصاصی دارند از مشاعات هم میتونن استفاده کنند ... حق با کیه ؟

پاسخ ها :

فرهاد هادي پور

فرهاد هادي پور :

هر واحد صرفا حق استفاده از پارکینگ اختصاصی خود مندرج در سند مالکیت را دارد و در خصوص استفاده از مشاعات نظر هیات مدیره و اکثریت ساکنین ملاک عمل خواهد بود