مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک 2ماشین برای یک واحد در پارکینگ مشاعات

سلام. اپارتمان ما 3طبقه و یک واحد در همکف دارد. ما طبقه اول بالای همکف هستیم. در سند همه زده حیاط جز مشاعات هست. ولی جای پارکینگ برای3 ماشین هست که از طبقه بالا اگر هر واحد یک پارکینگ بهش تعلق داشته باشد همسایه همکف جای پارک ندارد. طبقه همکف ماشینش رو پشت ماشین همسایه ها میزارن. و ما 2تا ماشین پشت هم پارک میکنیم. و همسایه همکف ناراضی هست که چرا ما 2تا ماشین میاریم. آیا ما حق نداریم 2 ماشین در پارکینگ پارک کنیم بدون مزاحمت؟ چون از همه زودتر ساعت 6صبح ماشینو برمیداریم. و برای همون یک ماشینم که میزاریم همش دستور میدن که عقب تر پارک کنیم که پنجره رو باز بزارن شبا و بین جا پارک ما و پنجره گلدون گزاشتن گفتن برمیدارن برنداشتن. و اینکه خودشون حق دارن ماشینشون رو بزارن تو پارک مزاحم؟در ورودی حیاط رو که باز میکنیم ماشین ایشون جلوی در هست و باید ما از سمت چپ بریم .و همیشه ماشینش صبح تا شب پارکه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما فقط حق پارک یک خودرو را خواهید داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و