مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام و احترام .. در یک آپارتمان 16 واحد با پارکینگ مشاع زندگی میکنم.. اخیرا یکی از همسایه ها 2 تا ماشین پارک میکنه با این بهانه که ماشین در جایی پارک هست که کسی پارک نمیکنه..(واقعا هم کسی پارک نمیکنه چون سخته پارک کردن).. ولی همسایه ها راضی نیستن ولی ایشون باز هم پارک میکنن.. چند بار حرف زدیم ولی باز هم ماشینو داخل میارن .. جالبه که میگه اگه ماشینو بیرون پارک کنم و اتفاقی بیفته تقصیر شماست .. اول این که چنین حقی دارن؟ و اگر ندارن چطور جلوی ایشون رو بگیریم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پارکینگ مشاع در مالکیت همه می‌باشد

خیر همچین چیزی که اگر بیرون پاک شود تقصیر شماست وجود ندارد

برای پارک می‌بایست رضایت همه باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استفاده از فضای مشاعات ساختمان بایستی با اجازه تمام ساکنین باشد.
اینکه در صورت اتفاق برای خودرو، مقصر ساکنین ساختمان هستند سخنی بی‌مبنا می‌باشد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برابر قانون تملک آپارتمانها قراردادن هرگونه وسیله اضافی در قسمت های مشاعی ساختمان جز با رضایت سایر مالکین امکان پذیر نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا با مصالحه و سازش در صورتی که افاقه حاصل نشد می‌توانید به عنوان رفع ممانعت یا مزاحمت از ایشان شکایت کنید قبل از آن باید از طریق پلیس 110 موضوع را صورت جلسه فرمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر ندارند شکایت کنید تا رسیدگی شود در صورت پارک بیرون منزل و اتفاق رخ داده هم به شما ارتباطی ندارد