مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ مشاعی توسط مدیر جهت واحد هایی که خودرو دارند

باسلام
در یک مجموعه 9 واحدی با پارکینگ مشاعی که همه پارکینگ دارند ولی فقط 7 خودرو به راحتی می توانند از آن استفاده کنند و بقیه مزاحم و با مشکل روبرو می شوند که البته یکی از واحد ها اصلا در مجموعه نیستند و دیگری‌ که من هستم و بدون خودرو هستم، حال مدیر ساختمان پارکینگ مشاعی را بین 7 واحد جانمایی کرده ولی در این جانمایی اسمی از واحد من و آن واحد که غیبت دارد برده نشده آیا چون خودرو ندارم عمل ایشان قانونی است و یا اگر بخواهم از ایشان منظورم مدیر شکایت کنم امکان پذیر است و اگر جواب مثبت است چگونه شکایت کنم. توضیح اینکه 7 واحدی که پارکینگ مشخص شده دارند طرفدار مدیر بدلیل ذی نفع بودن هستند.

پاسخ ها :

سيد علي رضا  مير ابو طالبي

جناب آقای سيد علي رضا مير ابو طالبي :

سلام اگه تو سند ملک شما قید شده که ملک یا در واقع همون واحد مورد تصرف و خریداریتون دارای پارکینگ و انباریه که نگرانی بابت نقاشی مدیر ساختمان نداشته باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جا نمایی پارکینگ توسط شهرداری و اداره ثبت در صورتمجلس تفکیکی و اسناد مالکیت ملاک است.