مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات آپارتمان

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام که پارکینگ آن به عنوان مشاعات در سند قید شده
این ساختمان ابتدا 3طبقه و در هر طبقه یک واحد بوده و برای هر واحد هم یک پارکینگ به صورت مشاع وجود داشته اما بعدا یه طبقه دیگر اضافه کرده اند.
سوالم این است که آیا طبقه چهارم حق استفاده از پارکینگ حتی به صورت مشاع را دارد؟
و آیا میتوان از طریق دادگاه یا اداره ثبت پارکینگ مشاع را تفکیک و به سند مالکیت به طور اختصاصی اضافه کرد؟
باتشکر