مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل

سلام
همسر دایی من 4ماه ازخونه زده بیرون بچه9ساله را هم برده. تماسی نداشته فامیلاشم بدون اطلاع تا اینکه تماس داشت که همسرش بره کمپ ترک اعتیاد.
الان هم رفته و 3ماه باید باشه.
ولی زنش درخواست نفقه کرده. درصورتی خودشو نشون نمیده. حتی بچه را نمیاره.
شوهرش عدم تمکین نوشته ولی اقدام نکرد. الان چگونه دفاع کنیم و دفاعیه بدیم به شورا اختلاف. و نفقه تعلق نگیره.
ایا دفاعیه شوهرش را با دادخواستش میتونیم ببریم بدیم.
راهنمایی کنید لطفا. خواهشمندیم

پاسخ ها :

یک مشاور

هر چه زودتر باید برای تمکین اقدام کنید تا در صورت احراز عدم تمکین غیرقانونی حق مطالبه نفقه ساقط شود . در دادخواست تمکین می توانید لایحه ی دفاعیه خود را پیوست و تقدیم دادگاه کنید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

عدم تمکین رو درخواست کنید.درصورت اثبات نفقه ساقط میشه.ملاقات باطفل رو هم بخواین