مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه واحد مسکونی در کرونا

اینجانب مدت دوسال است در واحد مسکونی سکونت دارم
تا کنون کلیه مبلغ اجاره بها را دو روز زودتر از تاریخ پرداخت کردم عوارض شهرداری و پسماند را نیز پرداخت کرده ام. همسایه بی آزاری بودم. اما الان صاحبخانه که خودش بسیااار دارا مندی و صاحب چندین واحد مسکونی است. از من درخواست مبلغی سه برابر سال گذشته را کرده است. من یک کارگر ساده هستم و فقط توانایی پرداخت همان 25 درصد ستاد کرونا را دارم. و چون تا 9 شب سر کار هستم نمیتوانم به دنبال خانه بگردم و در ضمن شرایط تخلیه در این اوضاع را ندارم و حاضرم 25 درصد افزایش دهم. ولی صاحبخانه اس ام اس تهدید میفرستد که اگر تخلیه نکنی طبق قولنامه روزی 100 هزار تومان از ودیعه برمیدارم حالا من تا چند ماه مهلت دارم بتوان بنشینم تا کمی اوضاع درست شود خداشاهده که سه برابر کرده من سال گذشته 600 هزار تومان دوروز زودتر پرداخت میکردم حالا یکهو 2600 میخواهد. خدایااااا......

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

طبث بخشنامه ستاد کرونا درحال حاضر امکان تخلیه مستاجر در سر رسید وجود ندارد مگر اینکه مستاجر به تعهدات خود در پرداخت اجاره بها عمل ننماید . اگر قصد تخلیه داشته باشند باید از شورای حل اختلاف اقدام کنند به شورا مراجعه و مطالب خود را مطرح نمایید .