مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت و اجازه خروج از كشور

با سلام من دختری ١٨ ساله هستم كه والدينم ١١ سال پيش جدا شدند و حضانت من به عهده مادرم بود حال ميخوام از ايران خارج شوم و نيازمند اجازه از پدر هستم و اصلا نميدانم پدرم كجاست و ارتباطی ندارم چيكار ميتونم بكنم ؟؟ ميشه لطفا پاسخگو باشيد ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام از پدر و در صورت نبود پدر باید از جد پدری مجوز بگیرید و در غیر این صورت می بایست از دادگاه مجوز بگیرید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند :
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
فلذا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

به اداره گذرنامه با دفتر پلیس بعلاوه ده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون دختر 18 سال تمام و فاقد
همسر برای اخذ پاسپورت نیاز به اجازه ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خروج از کشور اجازه پدر یا همسر لازم است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
صبر کنید، دختر 18 سال به بالا و مجرد نیاز به اذن جهت خروج از کشور ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با توجه به سن اعلامی، نیاز به اجازه پدر ندارید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ازدواج نمایید و همسر به شما اذن خروج دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این سن نیازی به اذن پدر نیست با این حال در صورت ممانعت باید از دادگاه مجوز لازم اخذ شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 18 سال تمام نیاز به اذن پدر ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر 18 سال تمام شده نیاز به اجازه والدین پدر نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجازه پدر زمانی لازم است که شخص زیر 18 سال باشد
بعد از 18 سال نیازی به اجازه پدر نیست.
مگر اینکه شخص ازدواج کرده باشد که در این صورت اجازه همسر لازم است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به اجازه پدر نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر زمانی که مجرد باشد و به سن 18 سال نیز رسیده باشد اجازه شخصی را برای خروج از کشور لازم ندارد. در غیر اینصورت اجازه پدر یا جدپدری یا شوهر لازم و ضروری می‌باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بالای 18 سال نیاز به اجازه �ی یا همان پدر نمی‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون دختر 18 سال تمام و مجرد جهت خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با داشتن سن هیجده سال تمام برای خروج از کشور مشکلی ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کاری نمیشه کرد مگر ازدواج کنید بعد از شوهرتان اجازه بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از دادگاه خانواده می‌توان پیگیری کرد این پرونده را

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای گرفتن با گذرنامه نیازی به رضایت پدر ندارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که 18 سال سن دارید نیازمند اخذ اذن از پدرتان نیستید به اداره گذرنامه مراجعه و موارد مذبور را اذعان فرمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر این اساس تنها راه خروج از کشور برای دختران زیر 18 سالی مجرد، اجازه کتبی پدر و دریافت گواهی از دادگاه است. دادگاه نیز پس از تصمیمگیری در این زمینه اجازه خروج را صادر میکند. در غیر این صورت اجازه خروج از کشور را ندارند. این قوانین در مورد دختران بالای 18 سال متفاوت است و این افراد منعی برای خروج از کشور ندارند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با توجه به سن اعلامی نیاز به اذن ولی نیست، در صورت ممانعت مجدد، از طریق مراجعه به دادگاه مجوز خروج اخذ نمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر 18 سال تمام دارید و مجرد هستید نیاز به اجازه خروج ندارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این صورت، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده، درخواست اجازه خروج از کشور را به عنوان یک نفر بالغ و مستقل از والدین خود ارائه دهید. در صورتی که پدر شما قابل دسترس نباشد، دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط و مستندات ارائه شده، تصمیم بگیرد. لازم به ذکر است که درخواست شما باید با توجه به قوانین و مقررات جاری در کشور انجام شود.

موفق باشید