مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه معوقه از پدر

سلام.من دختری 23 ساله هستم حدود 8 سال هست که پدر و مادر من جدا شدند. برای من نفقه تعیین شده بوده ولی پدرم یکی در میان پرداخت میکرد و الان یک سال هست پرداخت نشده است.
الان برای مسکن دچار مشکل شدم و میخواهم برای تهیه مسکن از طرف پدر اقدام کنم ولی وی تمام اموال خود را به نام پدر و مادرش کرده است.
آیا من میتوانم نفقه عقب افتاده رو بگیرم و بابت تهیه مسکن چطور میتونم پیش ببرم؟

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام اگه در دادگاه پرونده نفقه داشته باشید میتونید برید حکم جلب یا توقیف اموال بگیرید واگر پرونده ندارید دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته و تعیین نفقه اینده با جلب نظر کارشناس مطرح کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
نفقه گذشته به شما تعلق نمی گیرد.
به نظر می رسد اگر پدر قصد پرداخت از روی وظیفه را ندارد مسیر شکایت شما را به جایی نمی رساند
در قانون نیز ذکر شده اگر شخص قادر به کار کردن باشد نفقه به او تعلق نمی گیرد.