مشاوره حقوقی رایگان - نفقه عقب افتاده

سلام و خسته نباشید به همه وکلای محترم
بنده تمکین همسرم را گرفتم و در دادگاه نفقه عقب افتاده رای به نفع همسرم صادر شد در این دو سال زندگی همسرم با بنده ،، بنده همه نیازهای همسرم از قبیل پوشاک مسکن نیازهای دیگر را برطرف کردم و با بنده زندگی میکرد اما دادگاه بدون توجه به اینکه پرونده تمکین در همان شعبه در حال اجرا بود رای را به نفع همسرم صادر کرده است و بنده باید نفقه عقب افتاده را بپردازم الان باید چه کنم البته هنوز بیست روز فرصت برای اعتراض دارم و اینکه پرونده در شورا میباشد و افراد اونجا چه از دفتر دار به ضرر من میباشن و قوم همسر هستن. بنده اجاره نامه ها را ضمیمه پرونده کردم نامه مشاوره که همسرم حضور پیدا نکرده رو و کارشناس فقط هزینه مسکن را از مهر کم کرده و الباقی رو محکوم کردن بپردازم این کجاش حقه بنده استشهادیه محلی جمع کردم که این خانم تو مدت زندگی مشترکمان تا قبل از ترک منزل با بنده زندگی میکرده و پرینت حسابم گرفتم مبالغی که به حسابش میریختم و وام هایی که به نام همسرم بودن و پرداخت میکردم لطفا کمکم کنین دیگه چی ببرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

حكم عدم تمكين همسرتان وقتي در نفقه او اثر گذاره كه به نفع شما قطعي شده باشه
صمننا تاريخ ابتدا و انتهاء مطالبه نفقه
ممكنه با تاريخ خواسته شما يكي نباشه يعني در تاريخي كه محكوم به پرداخت نفقه شديد او تمكين نموده باشد