مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

با سلام و درود.
بنده زمین کشاورزی خریدم که فروشنده جاده رفت و امد نشونم داد. در مسیر جاده فوق حدود 50 متر از داخل زمین شخص دیگر میگذرد. الان صاحب زمینی که جاده از داخل زمینش عبور میکنه مانع من شده و مدعی شده که جاده اصلی زمین تو از فلان جا میگذره و این جاده جاده تو نیست .
طبق تحقیقات و پرس و جو از قدیمیهای محل جاده ای که الان هست حدود 20. 30 سال پیش درست شده و قبلا جاده از جای دیگه گذشته. جاده اصلی که قبلا بوده از پایین دست 4 زمین گذشته و به زمین من رسیده. آیا جاده اصلی و قدیمی جاده من یا این جاده حال حاضر؟ و برای اینکه به حق خود برسم به کجا مراجعه کنم؟
با سپاس

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام اگر در این رابطه قرارداد مکتوبی ندارید برای اثبات ادعای خود باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید
09125879573 تماس جهت مشاوره