مشاوره حقوقی رایگان - قانون مالک و مستاجر

منزل مسکونی اجاره کرده ام پس از یکسال بصورت شفاهی با مالک درحضور دوشاهد توافق کردم پس از مدتی مالک اقدام به اجاره ی طبقه ی دیگری به فرد مجرد نمود، وقتی از مالک تقاضای استرداد پول پیش و تخلیه منزلش را کردم با بهانه های واهی چندماه من را معطل کرد و پول ما را نداد. من هم مدت 4ماه به مالک کرایه ندادم. اکنون برگه ی تخلیه امده که باید ظرف مدت 7روز خانه را تخلیه کرده و کلید را به دادگاه شورای حل اختلاف تحویل دهم. آیا من میتوانم برای اجاره ی واحد طبقه ی بالا به فرد مجرد از مالک شکایت کنم؟ و آیا میتوانم از بابت قضیه ی چندماه پیش که میخواستم خونه را تحویل دهم ولی مالک پول پیشم را نداد از مالک شاکی شوم؟ من از چه راهی میتوانم مهلت 7روزه برای تخلیه را بیشتر کنم تا حداقل زمان برای پیدا کردن خانه ی دیگر داشته باشم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

سلام
مالک حق هرگونه تصرفی در ملک خود دارد از جمله اجاره به مجرد.صرف مجرد بودن حقی برای شما جهت طرح دعوی ایجاد نمیکند
درخصوص شکایت بابت پول پیش باید گفت حسب تراضی نهایی شما قراداد اجاره را تمدید کرده اید پس درین خصوص هم پاسخ منفیست
درخصوص سوال آخر شما اولا با استناد به شهادت شهودی که دارید میتوانید تمدید قرارداد را ثابت و جلوی تخلیه را بگیرید درصورتیکه به هر دلیلی موفق نشدید میتوانید از شورای حل اختلاف صادر کننده حکم تخلیه تا یک ماه استمهال تقاضا کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام خیر نمی توانید شکایت کنید
در مورد دوم هم بایست به دادگاه مراجعه می نمودید وصرف گفتن به موجر کفایت نمی کند