مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض پمپ آب خانگی به علت یخ زدگی

با سلام
بنده یک واحد رو 7 ماه میشه اجاره دادم و در این مدت پمپ آب اختصاصی واحد مربوطه دو ماه یه بار نیاز به هواگیری داشته که خودم هزینه ش رو دادم. آیا بر عهده من بوده یا مستاجر؟
ضمنا به علت سرمای چند روز اخیر، مستاجر که خونه نبوده، امروز که برگشته متوجه شده که پمپ آب و لوله پشت کنتور ترکیدن، هزینه تعویض و تعمیر پمپ آب و لوله کشی کنتور بر عهده کی هست؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام هزینه های که برای استفاده از ملک بوده بر عهده موجر هست ولی در صورت تعدی و تفریط مستاجر در نگهداری مال الجاره، مسئولیت متوجه مستاجر می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام علی الظاهر بعهده موجر