مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

با سلام.
من مالک هستم. موعد تخلیه ملک 15 شهریور بود که مستاجر از انجام تخلیه امتناع کرده و به بهانه های مختلف از من وقت گرفت که بعد از چندین بار متوجه شدم فقط قصد خسته کردن بنده رو داشته. به ناچار به شوارای حل اختلاف شکایت کردم و مبلغ رهن رو به حساب واریز کردم و شورا یک ماه جهت تخلیه به مستاجر وقت داد.
الان مستاجر میگه من آماده ی جابه جایی هستم ولی پول رهن من رو بده تا برم جای دیگر ساکن بشم.
1- در این شرایط باید چی کار کرد؟ الان من کل پولش رو به حساب واریز کردم و پولی ندارم بهش بدم اگر هم بدم از کجا معلوم تخلیه صورت بگیره؟
2- طبق قرارداد به ازای هر روز دیرکرد باید به من 150 هزار تومان خسارت بده. تکلیف این مبلغ چی میشه؟
3- اگر ملک دچار خسارت بشه چطور میشه خسارت گرفت؟

پاسخ ها :

پریوش شایگانی سلطان پور

پریوش شایگانی سلطان پور :

استان :

اگر شورا حکم به تخلیه داده همون را اجرا کنید در غیر اینصورت به شورا جهت صدور حکم مراجعه کنید همزمان برای خسارت و دیر کرد هم دادخواست بدید و با تامین خواسته مبلغ رهن را برای حفظ حقوق احتمالی توقیف کنید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

خسارت روزانه رو باید به شما پرداخت کنه..در صورتی که بدون اذن باشه