مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام بنده از مهر 90 به صورت شرکتی وارد یکی از ارگانهای دولتی شدم و در بدو ورود نامه شرع به کار با عنوان تکنسین تاسیسات به بنده داده شد ولی حداقل حقوق اداره کار به بنده پرداخت میشود. در این ارگان طرح طبقه بندی مشاغل نیز اجرا نشده است. و با وجود سابقه حدود 10 سال هنوز حقوق ثابت من همان حداقل حقوق اداره کار است. در فیش حقوقی یک پایه سنوات هر ماه ارائه میشود که در سال 99 مبلغ 401406 تومان میباشد.
در پایان سال دوماه حقوق به عنوان عیدی و یک ماه حقوق به عنوان سنوات پایان سال پرداخت شده.
حق شیفت یا شب کاری اصلا پرداخت نمیشود.
لباس کار و جیره غذایی پرداخت نشده.
در حال حاضر قصد شکایت از اداره را در اداره کار دارم لطفا راهنمایی کنید برای تنظیم شکایت. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست...... به اداره کار بدهید تا..