مشاوره حقوقی رایگان - حریم ارتفاقی

سلام زمینی دارم که دارای سند تک برگ و اظهارنامه سال 1338 است به متراژ 4300 متر که به مرور زمان مردم از وسط زمین برای دسترسی به محل کار و جاده اقدام به عبور میکردند حال بنده اقدام به مسدود کردن راه و بستن دوره زمین کردم حال مردم با تهیه استشهاد و زنگ به 110اقدام به شکایت کردند که اینجانب راه عمومی را مسدود کردم در سند بنده هیچ راهی تعریف نشده و در اظهارنامه سال 38هم هیچ راهی ذکر نشده است. ایا زمان حق برای مردم ایجاد میکند؟ یا بنده کار غیر قانونی انجام داده ام؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه از قدیم راه عبور آنها از زمین شما بوده است نمیتوانید از آن امتناع کنید ،اما اگر عبور آنها از زمین شما بر اساس اذن محض شما باشد میتوانید هرزمان که بخواهید از اذن خود رجوع و از عبور آنها ممانعت کنید .
موفق باشید